Gotland(fortsättning)

Vaknade på fredagsmorgonen och kände oss som 2 lik! Trötta, stela och med ca 5 mils cykeltur tillbaka till Visby framför. Ingen av oss såg fram emot det- speciellt med tanke på att vinden tjöt utanför. Det skulle bli en jobbig cykeltur?
Damen som ?ägde? campingen påpekade att vi antagligen skulle få ordentligt med motvind. Och det kan man LUGNT säga att vi fick. Det kom att bli en helvetestur?
Vi trampade och trampade men det kändes som om vi inte kom ngnstans. Låg hela tiden på lägsta växel men ändå gick det knappt att få runt tramporna. Jag hann svära både en och två och 52 gånger på vägen tillbaks till Visby. Men tillslut kom vi fram och det var så SKÖNT att få lämna cyklarna på cykeluthyrningen. Jag var så trött på allt som hade med cykelsemester att göra; cyklarna, kärran, packningen, campingköket, T-röd, liggunderlag, sovsäckarna, tältjäveln, barnmatsburkar och proteinbare/pulver..Fy fan!
Nu längtade jag efter vardagen. Sängen, badkaret, kylskåpet, spisen, riktig mat, Lovis, att gå eller röra sig på vilket annat sätt än via cykel?

Vi checkade in på vårt vandrarhem(fängelset) och installerade oss i vårt 2-bäddsrum. Skönt med eget rum!
Dagen hade hunnit övergå i kväll och klockan var väl runt fem. Vi duschade och gick sen och la oss i våra sängar för att ta en ?siesta? Om vi skulle orka dra ut och vända upp och ner på Visby(?partaja?) så behövde vi lite vila. När vi vaknade runt sju så var vi fortfarande lika trött- om inte tröttare- och jag hade ännu ondare i magen. Dem där härliga känsla av magsjuka blandat med hunger. Jag hade inte ätit speciellt mkt under dagen utan jag hade gått på magsjukediet bestående av avslagen cola och blåbärspure(och en liten bit ostkaka som slank ner) Vi hade ju gått och suktat hela veckan efter en fet avslutningsmåltid sista kvällen i form av pizza eller ngt annat onyttigt?och sen massa alkohol och dans på det. Hur skulle det vara genomförbart?
Det blev middag på en tjusig restaurang(oxfile med ugnsrostad potatis) och till det en flaska rött som vi delade på. Efter ett glas gick mina ögon i kors och jag hade verkligen problem med att fixera blicken. Insåg att jag var tvungen att ta det vÄLDIGT lugnt om jag inte skulle hamna i fyllecell;)
Vi drog vidare till ett ställe som hette ?Bocken? där de hade bra med olika dansgolv. Träffade ngr killar som var mellan 26-29 och som höll på att plugga till snutar. Det kändes tryggt att hänga med dem De bjöd såklart på drinkar men jag fixade bara en drink..sen var det vatten som gällde!
Trots att jag hade kunnat somna stående så höll jag igång på dansgolvet i säkert 2 ½ timma. Vid 2-tiden drog vi hem..
Jag vet inte vem som mådde sämst. Cilla med världens fyllehicka och jag vinglandes i mina alldeles för höga klackar och fullt koncentrerad på att inte tänka på saker som kunde få mig att spy(typ barnmat, proteinpulver, sötsaker, makrill)
Tror mitt/vårt tillstånd berodde mer på trötthet/sjuka än fylla. Alla mina organ kändes omkastade??aldrig mer Gotland.? ??aldrig mer cykelsemester på Gotland?..?aldrig mer fylla på Gotland? ältade jag på vägen tillbaka till vandrarhemmet.
När jag väl fått sova bort lite fylla, magont och trötthet så kändes det bättre.

Vaknade vid 9-tiden av att Cilla var på väg till frukosten utan mig. Fick så bråttom att följa med att jag slog i huvudet i våningssängen. Aj! Snabbt på med kläder och efter Cilla ner till frukostsalen. Där tryckte jag i mig 6 mackor! Rostat bröd med ost, marmelad och skinka(alltså inte skinka och marmelad tillsammans)
Sen var jag proppmätt(av ngn konstig anledning..hehe). Vi packade, städade vårt rum och checkade ut. Gick till cykeluthyrningen för att lämna vårt bagage. Det fick ligga där ngr timmar tills det var dags att ta färjan hem.
Medan vi väntade på att våran 16.00-färja skulle anlända strosade vi runt i Visby. Hittade en del kläder på rean(bland annat ett par jeans i str 34!! Hörde ni? TRETTIOFYRA!! Efter två veckor på cykel får jag på mig 34:or)
Vi lunchade på ett litet cafe men lunchade som jag försökte få i mig vände sig bara i magen och ville vara där. Dags för mer blåbär och cola!

Sen väntade den 3 h långa båtresan hem. Vi la oss på soldäck och bättrade på brännan. Njöt av att vara på väg HEM. ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!

Är det ngn som orkat läsa hela vägen hit? I så fall är jag IMPAD:P

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag har läst hela!!! Åt middagen framför datorn och tog mig igenom hela inlägget/inläggen. Men alltså.. skrev du dagbok där nere lr? För inte fan kan man komma ihåg allt så ordagrannt!!??!! Isf är JAG impad! Puss på´re

2007-08-30 @ 19:51:56
Postat av: Jonis

jag skrev dagbok:)

2007-08-31 @ 08:32:12
Postat av: Karin

aha! Gissa rätt då.. Ha så kul i helgen på svampkursen;o)

2007-08-31 @ 19:44:32
Postat av: Fanny

Nu har jag också orkat läsa igenom hela, jag undrade också hur f.n du kunde komma ihåg allt men nu förstår jag! Ses på torsdag!

2007-09-02 @ 18:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0