fillllooosofeeen

Det här har varit en bra dag- trots att jag varit lite pmstrött!
Jag börjar känna mig allt gladare och piggare..och mer stabil.
Mitt liv känns mkt lugnare och skönare och jag är lite mer "lagom".
Jag tränar regelbundet, äter bra mat, sover bra, har kul med min hund, tar inte så hårt på "misstag" och känner att jag utvecklas mkt.
Det är skönt att känna så...Men det har tagit ett tag att nå dit och jag försöker att fortsätta knata på åt samma håll.

Vi förtjänar ju alla att må bra...inte ska man gå runt och må halvdant?!
Man måste bara stanna upp ibland och rensa lite i sitt liv. Ta bort sådant som snor energi och glädje och börja tillföra saker som bygger upp själen.
Vi är så beroende av den där lilla "kvalitetstiden"- den där tiden som ger oss ny energi och glädje. För mig kan det till exempel vara att gå en lång skön powerwalk tidigt på morgonen innan dagen har vaknat ordentligt...

Länge har jag stressat runt och lagt lock på den där stora bubblande grytan med mina känslor och behov. Jag har varit medveten om att jag haft behov av en förändring..men inte orkar ta tag i det och inte vetat HUR. Förändringar tar ju oftast väldigt lång tid och man råkar ofta ut för bakslag..men det får man räkna med. Det handlar om att ta första steget och sen försiktigt fortsätta gå. Det handlar om att inte vara rädd för att säga att "såhär vill jag att mitt liv ska se ut". För varför ska vi leva ett liv som vi egentligen inte vill leva?

Det är svårt och ibland är det lite otäckt...förändringar är oftast lite läskiga. Vi är rädda för att ge oss ut på okänt vatten och prova nya vingar för vi vet inte vad vi ger oss in i..vi vet inte vad det leder till. Men vi vet vad vi lämnar. Vi kanske inte lämnar en idyll men vi lämnar garanterat TRYGGHET..och det är DET som är skrämmande.

Men vi har alltid ett val...

ännu varmare....*pustar*

Igår(Fredag) åkte jag hem till min kära moder efter det att jag slutat jobbet. Jag hämtade henne på hennes kolonilott och sen åkte vi och satte oss på en utservering och åt en stooooorr kebabtallrik. Lovis låg död i skuggan under bordet! Hon är väldigt loj i värmen:/ Har märkt att hon åter har drabbats av noskvalster varpå jag bad Nina(veterinären) skriva ut "död åt noskvalster"- tabletter igår. Hon kikade även i halsen på Lovan och märkte at hennes tonsiller var väldigt svullna/synliga. Det förklarar varför hon harklat så mkt på senaste. Det har kommit i samband med ansträgning och jag har inte reflekterat vidare värst mkt över det..bara blivit irriterad över ljudet:P
Ska hålla lite koll på de små tonsillerna..

Idag har jag jobbat istället för Annika. Mellan 10-14...Var inte överdrivet mkt folk och jag satt ute och solade typ hela dagen. lite färg har man minsann fått!! Efter det åkte jag i en äckligt varm bil(utan aircond) till Sumpan för att möta Lisa som skulle ta Lovis och åka till Fiskis. Köpte en glass till mig och en glass till lovis medans jag väntade på att Lisa skulle komma med tåget. Sen lämnade jag över hund och saker och gick till Sats och tränade Pump. kroppen är mör nu..

Nu ska jag och modern gå ut och äta på filmstaden. De har en supermysig restaurang(dyr som faaaan) men det är sjukt gott! Om vi hinner blir det även ett biobesök.

Lovis apporteringsträning går verkligen framåt. Nu ska jag skynda långsamt och inte slarva i inlärninge som jag ofta gör.

Tack och hej..leverpastej!

VARMT!

Nu kan man inte säga annat än att sommaren har kommit..vilket väder!!

Har gått i kjol och klänning hela veckan..och igår var jag till och med ute och powerwalkade i en svart kojol med slits:) Jag måste ha sett skrattretande ut när jag marcherade fram genom skogen i den där utstyrseln..haha!

Var hemma hos Lisa igår och kikade på fotbollen. Vi gjorde fullkornspizza med tonfisk och svamp och tryckte i oss framför tvn. Det var mums- och sverige vann matchen med 5-0:):) Efter matchen körde jag hem hennes bror till Gullmarsplan och sen åkte jag till fiskis och sov.

Det är inget direkt promenadväder för vovvarna- om man inte går en strandprommis...så jag kör korta träningspass i skuggan. Tränar fortfarande på gripandena och det går framåt. Nu slänger jag iväg dummies med snöre i och klickar att hon börjar gripa på väg emot mig. Hunden i koppel, snöre på dummien och sen slänger jag alternativt går med hunden och lägger ut dummien. Sen shejpar jag fram rätt gripande....

Nu ska jag lägga mig och glo på film...

blubbblubb..

RSS 2.0