ett sånt där "meningen med livet- ögonblick"

Första dagen på min 4 veckors långa semester...och jag NJUTER!

Tog med hundarna och åkte till Kungens Kurva för att träna aerobics. Hundarna fick såklart inte vara med och träna;)
Jag fick för mig att passet började 11.00 men det började först vid 11.30. Eftersom salen var öppen smet jag in och körde ett eget styrkepass på ca 20 min. Framförallt jobbade jag igenom triceps som jag egentligen tränar för sällan. Det sägs ju att det är bra att köra styrkan innan konditionen för att man då bränner mer fett...inte vet jag om jag under areobicsen brände mer fett- men TUNGT som fan vare i alla fall! Jag var helt färdig. Det värsta var att jag kände att jag hade mer att ge...men huvud och kropp ville inte riktigt samarbeta idag. Det handlar SÅ mkt om vilja och koncentration. It's all in your head liksom:P Men idag var det som sagt lite brist på huvudbiten:/

Efter det svettiga passet åkte jag hem till Fiskis och packade en ryggsäck med mat till mig och mat till hundarna, filt, lina till Yoga, vatten och lite annat skit. Inte tänkte jag sitta inne och uggla i det tokfina vädret! Här skulle badas!! Tog bilen till Erstaviksbadet och letade reda på lite "ostördhet". Jag ville inte vara på stranden med alla barnfamiljer(för idag var det MÅNGA bilar på parkeringen). Fick gå en liten bit men tillslut hittade jag en egen liten klippig vik låååååångt bort från alla männsikor.
Det var lugnt och tyst bortsett från en familj som solade och badade från klipporna på andra sidan vattnet. Jag slet av mig mina kläder(olala) och gled ner i vattnet från klippkanten.(jag hade ju bikini såååååklart) Det var så varmt och härligt i vattnet och jag simmade runt, runt, runt som en liten slöjstjärt:p
Lovis var inte sen att hänga på. I vanliga fall brukar hon vara lite badkruka men idag verkad hon trivas som firren i vattnet. Det svalkade väl skönt kan jag tro. Och vem blev kvar på klippan om inte lilla knyttet? Lilla förtvilade Yoga som inte visste VAD hon skulle ta sig till. Det var ju döläskigt att gå i från klipporna..först skrek hon ut sin ÅNGEST och SMÄRTA och sen började hon ilsket försöka bita bort allt vatten(eller vad hon nu sysslade med) Hon kanske tänkte att om hon åt upp det där stora, blöta som fräckt nog lagt sig i hennes väg så skulle hon kunna följa efter mig och Lovis. Tugg, tugg, tuggtugg, tugg..hon såg ut som en stor haj som plöjde från sida till sida och svalde småfisk. Hon är för rolig, lilla yoggi!

Klev upp efter en stund och hundarna fick ett varsitt sånt där äckligt kycklingskråv som de låg och tuggade på en bra stund. Jag passade på att fläska i solen på min lilla, fina klipphäll. Det var så SKÖNT! Måste säga att det var bra länge sen som jag känt mig så fri och lycklig...Både jag och hundarna hade det nog GÖÖÖRBRA:)Jag hade ett sånt där "meningen med livet- ögonblick"

Stannade där i flera timmar och hundarna lekte, vilade,letade godis i skogen bakom och badade(eller Lovis badade och Yoga arbetade sig ner ngr mm och åt vatten)...Lovis fick simma ut och hämta godis som jag satt fast på en stor gren. Den var tung så det tog ett tag för henne att dra in den..hon pustade och stånkade och stööööönade och gurglade vatten...och när hon väl bökat sig upp med den på stranden så kom gobiten Yoggi och drog den ur munnen på stackars halvdränkta Lovis.
"Himla schysst hund, den där Lovistanten..som hämtar upp stora godisträd till mig" tänkte hon, flinade stort och drog iväg den.

Vi stannade där tills jag började frysa lite smått. Jag hade ingen klocka med mig..men jag chansade på att den var runt halv sex. Yoga var helt "finito" och hade däckat med huvudet i en ljungtuva. Lovis såg också ganska färdig ut.
Så vi packade ihop och gick tillbaka till bilen för att åka hem.

Nu är hundarna UTSLAGNA! Ni vet den där tröttheten som man kan drabbas av utomlands när det varit riktigt varmt en dag och man tar en "siesta"...så tror jag de känner sig.

Imorn ska jag och Lisa träna och sen åker jag och lämnar bilen till fadern i sumpan. Nu är jag billös i en månad när pappa drar på semester..men jag ska ju til gotland om två veckor så jag behöver bara en cykel.

Min kära vän Ida Hallgren tyckte att det var "pensioner-varning" på mig för att jag skulle cykelsemestra...det var det dummaste jag ngnsin hört!!!!!
Så länge jag inte föreslår min cykelpartner att vi ska ha likadana overoller på oss så är det INTE ngn pensioner-varning. SÅÅÅÅÅ det sååå...

Tjarå!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Tjo! Nu är monstret hem hämtat! Just nu ligger hon och slaggar halft i soffan och halft i knät... Jag vill återigen säga TACK för hjälpen! Hoppas parfymen lukta gott! Toblerone är aldrig fel det vet jag! Kramar från oss i Gladö!

2007-07-21 @ 22:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0