mhtest

Imorse klockan halv sex åkte jag och Lisa ut till Södertälje för D-kullens mhtest. Jag hade ju SÅKLART kikat fel på tiden och vi kom dit en timme för tidigt. Typiskt! Jaja...bättre för tidigt än för sent:)

Pago gick ut som nummer två och han var nog helt övertygad om att det var någon sorts sökträning på G. Han spanade in i skogen, hälsade översvallande på gruppen av människor(som han nog trodde var massa figgar) och var allmänt go och gla. Han var wild and crazy och såg det mesta som en kul träning. När spökena dök upp valde han att springa och hämta "haren" istället för att vara social  med dom. Tjoho vad det gick...Min lilla damppojke!
Resultatet kommer senare...

Bilder finns på Maddes blogg www.dobvoyage.se

Tack Madde med valpköpare för en kanontrevlig dag! Pago ligger och snarkar nu och drömmer nog om den där haren. Kanske har han en liten brun syrra som delar hans drömmar?

"När ska vi göra om detta?" undrar Paggan


Kommentarer
Postat av: Fanny

Yoga det lilla mångot sprang tillbaka till den där första "gubben" som lekte med henne! hihi hon prioriterar roliga gubbar framför det andra... Bra i vissa lägen mindre bra i andra.

2009-03-29 @ 20:59:53
URL: http://qarmacleoyoga.blogg.se/
Postat av: The

Lexi vill säkert träffa haren flera gånger. Men nu ska det bli under kontrollerade former..Både jag och Victor tyckte Pago var en skön kille =) Ha det bra så ses vi kanske i sommar!

2009-03-29 @ 21:42:09
URL: http://www.milooqharma.se
Postat av: Madde

Hi Hi Paggans och Lexis Har jakt går till historien och tänk att ha det på film i slowmotion...:-)))50 L vatten minst som SKAKAS ur denna fullkomligt dyngsura "Hare" om o om igen ha ha...

Duktig var han Paggan och till korningen så ska varning delas ut till alla Figgar..."Mottages med böjda knän" galen panna :-))

2009-03-30 @ 08:15:53
URL: http://dobvoyage.se
Postat av: Ammi

SKOJS med MH, vi gjorde ju vårt med "Skalman" förra veckan. :)

2009-03-30 @ 17:27:11
URL: http://www.knorrsvans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0